4/3/12

Our First Date


Ini adalah edisi gedik + bosan + merindui + bengong + tak boleh tidoq. Sapa geli @ menyampah sila muntah. Sebab sekarang memang aku tengah budget sweet buat benda-benda macam nie.. Tak sabaq nak cherita kat anak kami nanti kami first dating kat taman KLCC ditemani mak cik linda, mak cik liena dan tak dilupakan mak cik umi. hahahaha.. Ok semua ini khayalan semata-mata. tak payah nak berangan sangat la manis oiiii.. Chow..

3 comments:

aki_san said...

manis kamoo dlm mood mengawan ke ni??haha

mynameisbulat said...

not mak cik ok~aunty ok hihih

Liena Mahmod said...

1st date manis ngan olly..