8/20/10

1st day as a BLOG writer..=)

1 st day as a blog writer..selalunya selalu duk masuk blog org ja.. cm ner terbukak hati nak wt blog nie kan.. sbb cm best ja kongsi2 cerita dengan penduduk dunia nie.. lagi satu sebab hari nie jugak aku cr account FB my ex bf.. kt page dia ada link blog dia.. setelah lost contact dl setahun aku tahu dia sekarang dalam kesusahan sepertimana yang diceritakannya di dalam blog.. kalau dulu dia mengecewakan aku.. kini org lain mengecewakan dia.. aku gembira ker dia skang da rasa apa yang aku rasa? x pun rasa-rasanya.. but i'm very sympathy with him.. kesian... Going Solo is much better than in relationship? tue semua atas diri masing-masing.. LIFE IS JUST LIKE A WHEEL..SOMETIMES WE UP AND SOMETIMES DOWN... so, pengajaran untuk hari ini....janganlah mengecewakan org atau berbuat buruk kepada org lain.. sesungguhnya balasan DARINYA itu pasti ada.. cuma cash or utang ja..Renung-renungkan dan selamat beramal...!!!

7 comments:

AidaRafidah said...

yes3!! yeah babe.. jgn mngecewakan org.. takut bnde tu pusing balik kt kte... wat goes around comes around...btw i love ur page hunnybee... muahx! xoxo

aki_san said...
This comment has been removed by the author.
aki_san said...

heee,,,sp ek ex ko tu??

Manis Madu said...

nad: ex aku tue zamani..
fida : be my follower lor..

Orkied Purpell said...

yes babe... orkied purpell... hehehehehehe

aki_san said...

hehehe.....agak da...link blog die?

Manis Madu said...

orkied: TQ
aki: Nak link blog dia?