8/24/10

BERANGAN-angan MODE..=)

hahahaha... Manis Madu da press butang STOP utuk mode FEELING LEBEY and now Manis Madu da tukar channel.. PRESS BUTANG HAPPY ok... heehehehe.. seronoknya berangan.. berangan apa nie cik Manis Madu??? apa lagi.. berangan nak jadi chanteeeekkkk la... shooping..shoppingg.. hehehe... duk saja2 nie cik Manis Madu da wat senarai pendek la berangan nak shooping beli apa.. tp tak taw la nak beli bila.. tunggu ada duit and bila berat badan nie turun.. HAHAHAHAHA... kesian BUDAK GEMUK..!!!

ok, firstly nak beli JEANS  colour grey season.. akan menampakkan kaki manis madu besar, tapi nak try gak pakai.. heheehehe.. suka-suka...
wah..wah..style gila nie... pakai ngan wedges.. masyuk..!!!






pastue nak beli mini skirt flower printed.. ngeh2... style doh... ada zip kat depan... gorgeous beb..gorgeous... SEXY ko nyah.. pakai ngan legging warna hitam.. bagi menutup cacat cela yang ada di kaki manis madu nie... tgk weh bawah nie.. cun x????
chanteeekkkk!!!!
okeh.. next is... nak beli long sleeve t-shirt yang berkedut di area bahu.. nak beli warna biru and warna hijau... style nie klu pakai ngan jeans or mini skirt di atas tadi.. wah..wah... hebat ko mengatur padanan cik manis madu...
minah nie pakai style gila sbb dia cun.. aku pakai x taw la cun ke tak.. hahahaha
nampak tue warna biru.. tp warna hijau tadak gambar...
korang ingat da abes ka list aku...?? blum lagi ok... next is.... jeng..jeng... singlet yang ada zip panjang di depan.. nie da beratus kali aku ckp kat BFF aku yang aku suka gila singlet cm nie... hehehehe.. kat UPTOWN semua size kecik.. haram jadah.. weii.. orang gemok pun nak berfesyen gak wei... heeee... x creative la u oll niew...
tu dia... haiy... sangap tgk singlet niew...
 nie... cik manis madu memang nak sgt beli.. tp mahal weh.. singlet ed-hardy.. wa... klu pakai cm stylo gila.. setaraf NASHA AZIZ and NING BAIZURA.. hahaha.. asal la mahal sgt.. tak pa.. nanti dah kerja pasti beli... yahhoooo..!!!
corak nie paling suka.. sebab tak keterlaluan..
ganasnya... cm ahli kumpulan black metal loak rasa klu pakai...hehehe
yang nie pun cm ganas sangat.. tp gabungan pink and black is nice...
ok kawan-kawan beralih kepada tajuk seterusnya... Manis Madu nak wat rambut.. tp tunggu rambut sekarang panjang dulu.. and da tamo rambut colour cm skang.. penat da blonde.. nak g faculty x pakai tudung susah... DIGITAL PERM.. wahh.. nice2... suka.. nie nak wat kat saloon.. my sis saloon tadak alat digital.. tp kena wat senyap2 nanti my sis terasa hati tamo buat kat saloon dia... hahahahaha....
waaaaa... cantik2.. klu aku muka cam ko lagi cantik... hahahahaa
cara buat digital perm hair...
haaaa... wat masa nie.. ini ja yang bermain di fikiran Manis Madu.. t klu nafsu nak bazirkan duit nie datang balik manis madu update lagi ok... Daaaaa...=)

2 comments:

Orkied Purpell said...

u... adey.. baju putih yg amoi tu pakai kan baju i yg kedot2 tu... i beli kt situ la....
ala.. u pakai je.. mmg cun plus comey la.. dun worry k!

Manis Madu said...

owh erk??? ok2... heeee