3/29/11

40 perkara tentang manis madu..!!!

hi everyone..!!! nak tahu tak 40 perkara tentang manis madu??? kenapa 40 perkara??? entah.. sengaja nak letak 40.. eheks.. ok jom lihat bnyk menda positif atau negatif pasal manis madu nie ..

1) Tinggi /height hanyalah 159 cm (i wish i could more high than now) sigh~~


2) Warna sebenar mata adalah coklat gelap~
3) Seorang yang rabun dengan power kiri 125 dan kanan 100
4) Seorang yang sanggup berlapar kerana tak nak makan seorang diri dan malas memasak dirumah
5) Seorang yang cerewet tentang kerja
6) Sentiasa mahukan yang terbaik buat diri sendiri tapi gagal melaksanankan kerana sifat malas sentiasa berdamping dengan diri
7) Sangat tidak sukakan KUNCI
8) Perkara paling merimaskan diri adalah terpaksa membawa handset kemana sahaja (kenapa lah wujud telefon bimbit??)


9) Negara yang paling ingin dilawati adalah Jepun/ Japan.. teringin untuk stay disana tetapi bukanlah untuk jangka masa yang lama.


10) Sangat Suka lepak / habiskan masa di Mamak Restaurant
11) Sangat sukakan aksesori warna pink
12) Sangat sukakan baju berwarna hitam
13) Suka tengok cerita korea
14) Adalah seorang yang amat penyayang kepada Kucing
15) Tidak suka menjawab panggilan telefon ketika sedang tidur ataupun baru sahaja bangun dari tidur
16) Suka membaca tetapi bukan berkaitan dengan pelajaran ataupon course yang diambil di universiti


17) Suka makan sweeden meatball di IKEA
18) Tidak suka minum air berkarbonat / gas


19 ) Tidak makan makanan yang pedas
20) Tidak suka menda yang begitu manis
21) Nak Kahwin pada umur 28 tahun



22) Nak kahwin dengan orang utara (nie pon masuk senarai ka?)
23) Mempunyai kereta iswara berwarna hijau
24) Lahir pada 1988 iaitu tahun NAGA
25) Tidak tahu senyum dengan nampak GIGI
26) Suka mengedit gambar / love art / suka melukis



27) Suka bersepahkan bilik apabila mencari barang yang hilang
28) Tidak suka lipat baju
29) Tidak suka bercakap apabila sedang marah
30) Sukar tersenyum kepada orang yang tidak dikenali
31) Tidak Suka bercerita hal peribadi kepada ahli keluarga ( nie memang pelik). Lebih selesa dengan kawan baik.
32) Suka bercerita dan bercakap
33) Mungkin mempunyai darah jenis A, B atau AB
34) Suka menjadi ketua dan pencetus idea dalam kerja berkumpulan
35) Suka shooping dan window shooping
36) Benci kepada ular


37) Mudah jatuh cinta tetapi tidak suka bercinta
38) Tidak menepati masa .. i'm not panctual person
39) Seorang yang tidak cantik
40) Suka tidur dari makan~~~ (^_^)y

2 comments:

Lienali said...

Mungkin mempunyai darah jenis A, B atau AB...
awat trok sgt ang nie..drah sdri pon x tau ka???

Manis Madu said...

aku tak pernah taw aku darah apa da~~ hahahah.. terok ka??