3/25/11

New Blog Header (mood: tak tahu nak buat apa dah)

Assalamualaikum... just nak publish new blog header yang bersawang, berlumut, berdaki, bersepah nie.. =) Actually tak cukup masa lagi nak menulis berjela-jela.. Dalam kepala nie banyak cerita yang nak ditaip.. tapi mood dan masa tidak mengizinkan.. lagi pun mana lah ada yang tertunggu-tunggu entri aku nie.. aku bukan glamour cam hanis zalikha (saya suka dia), maria elena, Fatin Liyana (asal kamu cantik sgt?? suka la), dan..dan..dan.. lagi sorang sapa? sapa-sapalah yang femes tue.. hehehe... ok lah nak publis new header jew.. bubye..!!

~new header~

ini adalah mengisi masa terluang sahaja.. gambar diambil sebaik sahaja pulang dr kelas.. for the first time aku pakai shawl mengikut trend masa kini.. layan~~


3 comments:

Anonymous said...

comey apa..mcm selalu k nor ng k wani pakai :)

Manis Madu said...

ya ka??? nie kak jue erk???

Anonymous said...

hehehe